Ultimele Știri

Steaua se apropie cu paşi repezi de grupele UCL

Steaua se califică în play-off-urile Uefa Champions League după un meci dominat în întregime de formaţia bucureşteană, terminat cu scorul de 2-1 şi 4-3 la general

Steaua se califică în play-off-urile Uefa Champions League după un meci dominat în întregime de formaţia bucureşteană, terminat cu scorul de 2-1 şi 4-3 la general. La finalul meciului însă, campioana României a redus ritmul, datorită oboselii, iar Aktobe a profitat imediat de momentul de repaus al Stelei, reducând din diferenţă. Faptul că echipa a redus din turaţie la sfârşitul meciului l-a nemulţumit şi pe antrenorul roş-albaştrilor Costel Gîlcă:

„Speram să câştigăm la o diferenţă mai mare de scor, speram să-i surprindem mai sus cu echipa pe care am introdus-o în teren, prin mobilitatea lui Chipciu, a lui Stanciu, precum și prin atacurile de pe benzi. O echipă mare trebuie să marcheze repede și noi am reușit asta acum. Îmi doresc, vreau și cred în calificare pentru că am jucători de valoare. […] Am reușit parțial ce ne-am propus pentru că în partea a doua am redus turația, mai ales după eliminarea jucătorului de la Aktobe și asta s-a văzut până la urmă pe tabelă. Echipa s-a relaxat și am avut ceva emoții.”

Victoria a avut totuşi şi un preţ scump pentru Steaua, în urma partidei din această seară mai mulţi jucători ai roş-albaştrilor acuzând accidentări. Iată ce au spus Iasmin Latovlevici şi Costel Gîlcă despre acest aspect:

I.L. : „Când am ieșit pe tunel, ne-a tradus Arlauskis, că zicea decarul lor să ne rupă picioarele! Cred că la Lucică e mai grav, simte o întindere, dar la Stanciu e doar o entorsă. E normal să-l doară, articulația e dureroasă”

C.G. : „Sânmărtean a primit o lovitură în torace, Stanciu, o lovitură pe gleznă, Chipciu, dacă-l dezbrăcăm, este numai dungi… De aceea am zis că mi-e teamă de Aktobe, o echipă ce joacă la limita regulamentului și. uneori, dincolo de ea”

 

Pe lângă faptul că în acest moment Steaua a luat o opţiune serioasă la calificarea pentru a doua oară consecutiv în grupele Champions League, dar şi-a asigurat şi participarea în grupele Europa League, în eventualitatea în care nu reuşeşte să treacă de play-off-uri. Acest lucru ar însemna ca Steaua să strângă 11 participări consecutive în grupele unor competiţii europene, un record pentru România. Steaua îşi va afla adversarul vineri după ora 13:00, când va avea loc tragerea la sorţi de la Nyon.

Steaua - Aktobe 2

Steaua - Aktobe 5

Steaua - Aktobe 6

Steaua - Aktobe 8

Steaua - Aktobe 10

Steaua - Aktobe 11

Steaua - Aktobe 9

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*