Ultimele Știri

Steaua salvează un punct pe ultima sută de metri cu Rio Ave

Steaua a remizat în această seară cu scorul de 2-2 cu portughezii de la Rio Ave, după un meci care ne-a ținut cu sufletul la gură. Bucureștenii încep bine meciul și controlează partida, dar fără să aibă ocazii importante la poarta apărată de Ederson.

Deși jocul curgea ușor în favoarea trupei din Ghencea, Rio Ave nu s-a dat înlături din lupta pentru deschiderea scorului, ba chiar i-a luat fața Stelei și a marcat în minutul 35, după o lovitură liberă la care fundașii Stelei nu l-au marcat pe Diego Lopes, iar acesta a înscris cu capul din 6 metri.

După pauză, tot Steaua a avut inițiativa, încercând cu disperare să egaleze. Aparițiile insistente ale elevilor lui Gâlcă la poarta adversă au dat roade, iar în minutul 61, Keșeru egalează printr-o foarfecă superbă dintr-o centrare primită de la Lucian FIlip, folosit din nou ca fundaș stânga.

Chiar și după golul marcat, tot bucureștenii au fost cei care au atacat, iar Gâlcă observând că jocul se îndreaptă către o victorie a Stelei, a încercat să închidă jocul, introducându-l pe Alexandru Bourceanu în locul lui Adi Popa. Portughezii însă, i-au dat peste cap calculele și au marcat golul doi tot prin Diego Lopes, de data aceasta dintr-un penalty obținut de Tarantini după ce a fost tras de tricou de Paul Papp.

Steaua părea să fi căzut psihic după primirea celui de al doilea gol, însă în minutul 92, Prince vede al doilea galben și este eliminat, iar din lovitura liberă obținută, Keșeru trage tare în zid, faza continuă, iar Filip trage cu toată forța din 2 metri și aduce egalarea, devenind totodată și omul meciului.

Partida se încheie astfel 2-2, iar Steaua rămâne în cărți pentru calificarea în faza următoare a competiției, după ce Dinamo Kiev a învins-o pe Aalborg cu 2-0. Trupa din Ghencea se află la 2 puncte în spatele ucrainienilor și la un singur punct în fața danezilor.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepeliţă, Sânmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru. Rezerve: Niţă, Râpă, Luchin, Toşca, Stanciu, Breeveld, Bourceanu. Antrenor: Constantin Gâlcă

Rio Ave: Ederson – Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto – Wakaso, Tarantini – Ukra, Diego Lopes, Del Valle – Esmael Goncalves. Rezerve: Cassio, Roderick, Renan Bressan, Vilan Boas, Ahmed Hassan, Boateng, Jebor. Antrenor. Antrenor: Pedro Martins

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*