Ultimele Știri

Steaua revine pe primul loc cu o etapă înainte de final

Steaua revine pe primul loc după 5 etape petrecute în urma ASA-ului, datorită victoriei Astrei împotriva ardelenilor.

Șumudică s-a ținut de cuvânt, iar Astra a dat totul în fața lui ASA. În minutul 19, Budescu deschide scorul la Giurgiu, iar suporterii de pe Arena Națională le dau de înțeles jucătorilor acest lucru. Patru minute mai târziu, Varela marchează din lovitura liberă executată de Stanciu și aduce scorul la 1-0.

Târg-mureșenii au început să spere din nou, în minutul 36, când Bumba restabilea egalitatea cu un șut superb de la marginea suprafeței de pedeapsă, dar giurgiuvenii au fost serioși până la capăt și au bătut la scor ASA-ul. Steaua și-a văzut însă de joc, având în vedere că și un rezultat de egalitate i-ar fi asigurat primul loc, iar cu 5 minute înainte de pauză, Stanciu pătrunde în partea stângă și marchează cu un șut din unghi, stabilind scorul pauzei.

Steaua a început să tremure în repriza secundă, când Prepeliță este eliminat pentru o lovitură aplicată în față lui Danci, în minutul 54. După 4 minute, Bourceanu îl înlocuiește pe Rusescu și în doar 5 minute el este avertizat de două ori, prima dată pentru că a executat o lovitură liberă înaintea fluierului arbitrului Marius Avram, iar cel de-al doilea pentru o intrare întârziată la Vașvari.

Deși Steaua era dată peste cap de cele două eliminări, de la Giurgiu veneau vești bune, Alibec realizând dubla din pasa lui De Amorim. Puținii suporteri veniți la meci au ținut să îi informeze încă o dată pe jucători că au drum liber către șefia clasamentului, lucru care, probabil, i-a motivat pe roș-albaștrii. Steliștii au ținut față botășenenilor în doar 9 oameni, păstrând scorul de 2-0 până la final.

În minutul 87, la Giurgiu, s-a iscat un conflict, în care Gonzalez, Ben Youssef, Laban, la Astra, și Viciu la ASA au fost eliminați după ce s-au împărțit pumni și picioare într-o bătaie generală, pornită de la golul anulat al lui De Amorim. Meciul a continuat însă, iar Fatai spulberă orice speranță a târg-mureșenilor și îi detronează din fruntea clasamentului, dându-le astfel o lecție oficialilor Stelei, care i-au acuzat că se vor da deoparte în fața ASA-ului.

Steaua: Niță – Rîpă, Tamaș, Varela, Toșca – Prepeliță, Neagu – Ad. Popa, Rusescu, N. Stanciu – Țucudean. Rezerve: Arlauskis, Luchin, Papp, G. Iancu, Latovlevici, Guilherme, Bourceanu. Antrenor: Costantin Gâlcă
FC Botoșani: Lazar – Patache, Ngadeu, Oltean, Acsinte – Danci, Vaşvari – Ngankam, Croitoru, Faug-Porret – Batin
Rezerve: Tiuț, Ianc, Ivanovici, Martinus, N. Roșu, Brown, Hadnagy. Antrenor: Leo Grozavu

Astra: S. Lung – Oros, V. Găman, Ben Youssef, J, Morais – Takayuki, Laban – G. Florescu, Budescu, De Amorim – Alibec. Rezerve: Gavrilaș, Răuță, Pinto, Spătaru, Tembo, Al. Ioniță, Fatai. Antrenor: Marius Șumudică
ASA Tg. Mureș: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Gonzalez, Sepsi – G. Mureșan, NDoye – Hora, Cl. Voiculeț, Bumba – Zicu. Rezerve: Viciu, Balaur, Gorobsov, Hanca, Axente, Manolov, Martins. Antrenor: Liviu Ciobotariu

DSC_0012

DSC_0013

DSC_0015

DSC_0017

DSC_0020

DSC_0021

DSC_0022

DSC_0464

DSC_0469

DSC_0475

DSC_0490

DSC_0510

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*