Ultimele Știri

Steaua pierde la scor la Belgrad

Steaua pierde calificarea la  Belgrad deși a avut meciul în mână timp de 50 de minute și nimic nu prevestea o așa întoarcere de scor.

Astfel, campioana României Steaua București ratează calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor în fața echipei sârbe Partizan Belgrad. Steaua a condus la pauză cu scorul de 2-1, dar cartonașul roșu încasat de Varela la începutul celei de-a doua reprize schimbă dramatic soarta jocului. Bojinov a ratat penalty-ul, dar acesta a fost începtul sfârșitului pentru Steaua.

Cu ajutorul fanaticilor fani sârbi Partizan a fost împinsă de la spate spre o victorie la scor în fața echipei conduse de Mirel Rădoi. Partizan a egalat în minutul 60 prin șutul lui Jevtovici deviat de Papp, care a reușit să îl păcălească pe Cojocaru. Zivkovici, cel mai bine cotat jucător al sârbilor, a marcat în minutul 70 aducând calificarea la Belgrad.

Pe finalul partidei Steaua se pierde în delirul fanilor sârbi și primește cel de-al patrulea gol printr-un șut din șase metri al noului intrat pe teren Trujici. Steaua mai are o șansă în play-off-ul Europa League unde va întâlni cel mai probabil o echipă mai slab cotată.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*