Ultimele Știri

Steaua lui Gigi Becali e evacuată din Ghencea

Stadionul din Ghencea

Echipa lui Gigi Becali are o săptămână la dizpoziţie pentru a evacua stadionul din Ghencea. Conducerea MApN i-a transmis campioanei că nu se mai poate antrena pe gazonul Armatei şi trebuie să elibereze spaţiul de depozitare.

Conflictul dintre Steaua lui Gigi Becali şi CSA continuă, astfel că Armata i-a dat un termen echipei de fotbal să-şi mute mobilierul şi obiectele care se află în acest moment în baza de pregătire din Ghencea, acolo unde formaţia campioană a jucat o parte din meciuri în sezonul trecut.

Câteva piese de mobilier au fost deja încărcate în camioane şi vor fi mutate către două locaţii: un spaţiu de depozitare de la marginea Bucureştiului, dar şi către Mogoşoaia.

„Cei de la CS Steaua ne-au comunicat că nu sunt de acord ca noi să continuăm să ne pregătim în Ghencea, aşa că suntem nevoiţi să găsim soluţii. Una dintre acestea este Mogoşoaia, dar mai este şi o altă variantă, pe care sper să o definitivăm în maximum două zile. Şi meciurile le vom juca pe Arena Naţională”, a spus Argăseală.

Un semn de întrebare rămâne în această situaţie, dacă tabela de marcaj şi nocturna va fi demolată, având în vedere că Gigi Becali a finanţat montarea lor.

Surse din interiorul MaPN indică faptul că stadionul va intra într-o renovare completă care presupune schimbarea scaunelor, recondiţionarea tribunelor şi a hotelului de la tribuna a II-a.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*