Ultimele Știri

Steaua la prima înfrângere de la venirea lui Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a suferit prima înfrângere din al doilea său mandat la Steaua. Roş-albaştrii au pierdut cu FC Voluntari, scor 1-3, după ce au primit două goluri în ultimele minute ale partidei care s-a disputat în Ştefan cel Mare.

Campioana a început bine, iar Tamaş a fost aproape de gol în minutul trei. Si gazdele au avut o şansă de gol, dar Niţă a fost atent şi a reţinut şutul trimis de Laurenţiu Rus la colţul scurt.

Acelaşi Rus a lovit apoi mingea cu mâna în propriul careu, la o indirectă a Stelei, dar arbitrul Cătălin Popa nu a acordat penalty pentru oaspeţi.

Hamroun a irosit o mare ocazie în minutul 26, apoi Marica l-a imitat, zece minute mai târziu. Ocaziile Stelei s-au răzbunat, iar gazdele au intrat cu avantaj la pauză, datorită reuşitei lui Achim, care a deschis scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat perfect de Hamed Kone.

Reghecampf a mutat inspirat la pauză. L-a introdus pe Adi Popa, iar acesta care a egalat în minutul 49, după o eroare a lui Barna şi o acţiune personală finalizată cu piciorul stâng.

Stanciu a tras pe lângă poartă în minutul 57, steliştii au mai cerut două penalty-uri, iar scorul a rămas neschimbat până în minutul 89, când Hamed Kone a plecat din propria jumătate de teren şi a marcat pentru 2-1 la capătul unei acţiuni de toată frumuseţea.

Atacantul ivorian şi-a trecut în cont dubla, îna la patrulea minute al prelungirilor, când l-a bătut elegant pe Niţă, după o preluare frumoasă de lângă un Tamaş imobil.

S-a terminat 3-1 pentru FC Voluntari, care în ultima etapă a sezonului regualt va juca derby-ul Ilfovului, împotriva Concordiei Chiajna. De cealaltă parte, Steaua o va întâlni pe CSMS Iaşi.

Fotograf: Cătălin Spătaru

_MG_1979

_MG_1982

_MG_1994

_MG_1999

_MG_2037

_MG_2043

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*