Ultimele Știri

Steaua învinge la pas Chiajna

Laurenţiu Reghecampf rămâne neînvins de la revenirea pe banca tehnică a Stelei. „Roş-albaştrii”, cu Marica şi Tamaş titulari, s-au impus în deplasare în faţa Concordiei Chiajna, cu 2-0, şi şi-au asigurat locul în play-off.

Marica a fost aproape de a marca primul său gol în tricoul campioanei, într-un meci oficial, dar Matache a fost la post şi a reţinut. Portarul Chiajnei nu s-a mai putut opune însă, trei minute mai târziu, la şutul lui Varela, care a ajuns la a doua sa reuşită pentru Steaua în acest sezon.

Concordia a replicat prin Purece şi Obodo, dar Niţă a reuşit să păstreze tabela neschimbată. Campioana şi-a dublat avantajul în minutul 30, după ce Hamroun a reluat din careul mic o centrare a lui Stanciu.

Portarul „roş-albaştrilor” s-a mai remarcat o dată până la pauză la foarfeca laterală a lui Marian Cristescu. Steaua putea înscrie şi în repriza secundă, dar Matache a fost imbatabil la şuturile lui Chipciu şi Stanciu.

Concordia a jucat ultimele 17 minute în 10 oameni, după ce Giurgiu a văzut al doilea galben, pentru un fault la Hamroun. S-a terminat 2-0 pentru Steaua, care a obţinut al 12-lea succes în acest sezon.

Fotograf: Cătălin Spătaru

_MG_1805

_MG_1811

_MG_1844

_MG_1841

_MG_1856

_MG_1872

_MG_1934

_MG_1938

_MG_1956

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*