Ultimele Știri

Steaua învinge Astra în Cupa Ligii! Șumudică: Rezultatul este nemeritat, Astra a fost echipa mai bună

marius sumudica

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, miercuri seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că această victorie este importantă pentru Steaua şi că speră ca elevii săi să se impună şi în play-off-ul Ligii I în faţa formaţiei pregătite de Marius Şumudică.

„Este o victorie importantă, mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm. Sper să o facem şi duminică. Nu cred că va semăna meciul din seara asta cu cel de duminică”, a spus Reghecampf.

El a precizat că speră ca la meciul de duminică, tot de la Piteşti, cu Astra Giurgiu, din play-off-ul Ligii I, gazonul să fie într-o stare foarte bună. „În momentul când toată ziua plouă este normal ca terenul să fie moale. Ser ca gazonul să fie într-o stare foarte bună duminică”, a afirmat tehnicianul.

Reghecampf a menţionat că nu se poate spune că a protejat vreun jucător, el subliniind că Steaua încearcă să câştige fiecare meci. „Am băgat jucătorii care erau mai odihniţi. Avem un lot de 27 de jucători deci n-am protejat pe nimeni, încercăm să câştigăm fiecare meci. Fiecare meci este o finală. Nu trebuie să tragem concluzii pripite după prima etapă”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Marius Şumudică, consideră victoria obținută de Steaua în fața Astrei drept nemeritată, dar este fericit de felul în care a evoluat formaţia sa.

„Este un rezultat care pe ei în avantajează. Sunt mulţumit de meciul pe care l-am făcut, sunt fericit de cum am arătat astăzi. Am făcut o bună propagandă fotbalului. Un rezultat nemeritat, Astra a fost echipa mai bună astăzi. Am controlat jocul în totalitate şi am avut o sumedenie de ocazii, nu am ştiut să gestionăm mai bine situaţia”, a spus Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că al doilea meci din această săptămână cu Steaua, programat duminică, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I, va fi dificil. „Nu va fi uşor. Steaua este o echipă bună, care poate să câştige cu orice adversar. Probabil îi va ajuta şi acest rezultat din punct de vedere moral, dar va fi alt meci. Vom avea o altă faţă chiar dacă astăzi am făcut unul dintre cele mai bune meciri de când sunt eu la Astra”, a adăugat tehnicianul.

Şumudică este de părere că prestaţia arbitrului Marius Avram a fost bună: „Arbitrajul a fost bun, doar am înţeles că în prima repriză am fi avut un henţ când a tras Florea şi s-a dus în bară”.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, la Piteşti, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Astra Giurgiu, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*