Ultimele Știri

Steaua, invincibilă și fără spectatori

Steaua n-a avut emoții în fața echipei de pe locul 9 în clasamentul Ligii 1 și și-a asigurat în continuare rolul de campioană în România, prin cele două goluri marcate de Adi Popa și Alex Chipciu. Singurii spectatori de la acest meci au fost Anghel Iordănescu și fiul său, din cauza suspendării impuse de Comisia de Disciplină după scandările rasiste ale galeriei steliste adresate lui Marius Șumudică la meciul cu Chiajna din etapa trecută.

Meciul din Ghencea s-a jucat fără spectatori, dând senzația de un meci amical, mai ales că prima jumătate de oră s-a arătat fără nici o ocazie din partea ambelor echipe. Abia în minutul 28 magicianul Sânmărtean centrează de la colțul terenului în careul brașovenilor, de unde Keşeru reia periculos în bara transversală. Ritmul partidei a crescut intens spre finalul reprizei, mai ales când Liviu Ganea a preluat cu capul din 6 metri, însă mingea ghinonistă nu a intrat în poartă. Imediat în replică Adi Popa a șutat perfect din banda dreaptă spre Machado, care nu a putut învinge siguranța goalkeeperului brașovean.

Dezamăgit încă din ultimele minute ale primei reprize, Popică a intrat foarte decis pe teren, iar în prima fază a reprizei secunde a profitat de greșelile defensivei adverse și a deschis scorul fără probleme. În minutele următoare jucătorii Stelei s-au întrecut în ocazii, însă ineficient. De fapt această repriză secundă este demnă de a fi într-o partidă a Ligii 1, cu atacuri și contraatacuri de ambele părți. Cei mai remarcați în repriza secundă au fost Papp și Chipciu, ultimul reușind să majoreze diferența de pe tabelă abia în minutul 80, însă fără a se bucura de înfrângerea fostei sale echipe.  

După cele 15 etape disputate, Steaua e pe primul loc în campionatul românesc, cu 37 de puncte, cu opt peste CFR Cluj, care joacă duminică pe teren propriu cu CSMS Iaşi.

Echipele de start:

Steaua București: Arlauskis – Luchin, Szukala, Papp, L. Filip – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru

Rezerve: Cojocaru, Râpă, N. Stanciu, Latovlevici, Breeveld, Pîrvulescu, Bourceanu

Fc Brașov: Marinescu – Străuţ, Ricardo Machado, Leko, Serginho – Bruno Madeira, Diogo Santos – Constantinescu, Şt. Grigorie, Aganovici – L. Ganea

Rezerve: Mutu, Frâncu, Ş. Moraru, C. Munteanu, Ciocâlteu, Vagner, Enceanu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*