Ultimele Știri

Steaua îl înlocuiește pe Sânmărtean cu un tânăr mijlocaș

Steaua a realizat primul transfer din acest an, chiar cu o zi înainte de a pleca în Spania, în primul cantomanent din această iarnă. Noul mijlocaș din Ghencea este Rareș Enceanu venit de la FC Brașov.

Steaua l-a transferat pe tânărul mijlocaș stânga de la FC Brașov în schimbul a 250.000 de euro și va fi alături de roș-albaștri timp de cinci ani, începând de mâine. Jucătorul în varstă de 20 de ani va purta tricoul cu numărul 24 și va avea un salariu lunar de 2000 de euro.

„Pot spune că acest transfer este un vis împlinit și o mare realizare în cariera mea de jucător. Sper să nu dezamăgesc și să reprezint Steaua cu mândrie de fiecare dată când voi avea șansa să evoluez. Sunt foarte bucuros să mă alătur acestui grup extraordinar de jucători și țin să le mulțumesc atât celor de la FC Brașov, cât și Stelei, pentru încrederea acordată și mă voi strădui să le-o răsplătesc”, a declarat Rareș Enceanu.

Rareş Enceanu a debutat în Liga 1 la vârsta de 17 ani, iar în acest sezon a reușit trei pase decisive în cele 15 meciuri oficiale.

Tricoul oferit de Valeriu Argăseală era fără emblemă, Steaua înregistrând în aceste zile mai multe sigle la OSIM, una dintre care va fi folosită din returul Ligii 1.

enceanu-tricou

steaua Citește și Steaua a înregistrat alte trei embleme la OSIM

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*