Ultimele Știri

Steaua face o remiză albă la Giurgiu și rămâne la doar două puncte de ASA Târgu Mureș

astra-giurgiu-steaua

Steaua(FCSB) a obținut o remiză albă în deplasarea de la Astra Giurgiu și a rămas la doar două puncte distanță de urmăritoarea ASA Târgu Mureş. Steaua poate pierde campionatul pe sfârșitul acestui retur deoarece evoluția elevilor lui Costel Gâlcă este mult su așteptări și asta s-a văzut clar aseară la Giurgiu. 

Al doilea meci consecutiv fără victorie pentru Steaua îi mai lasă liderului doar două puncte avans faţă de urmăritoarea sa principală, ASA Tg. Mureş. Din lotul lui Gâlcă nu au făcut parte Prepeliță și Bourceanu, chiar dacă aceștia nu au avut probleme medicale.

La Giurgiu, oaspeţii au reclamat un offside inexistent în debutul partidei, când Adi Popa a fost oprit din cursa spre poartă. Filip a ratat prima ocazie a Stelei, în urma unui corner. Pe finalul reprizei, căpitanul Tănase s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Nicuşor Stanciu.

Astra a fost mai periculoasă în partea secundă. Fatai a încercat să profite de erorile lui Tamaş şi Arlauskis, dar a fost blocat, pentru ca Varela să respingă in extremis, de pe linia porţii, şutul lui Florescu.

De Amorim l-a întins pe Arlauskis, care a respins în corner, înainte ca rezerva Neagu, dar şi Iancu, din lovitură liberă, să-şi încerce norocul de la distanţă, însă şi Silviu Lung Jr. a scăpat fără gol încasat.

Astra – Steaua s-a terminat 0-0 şi campioana bifează al doilea meci la rând fără victorie şi fără gol marcat, statistică ce coincide cu eliberarea lui Gigi Becali din penitenciar. Patronul Stelei nu a asistat la meciul de la Giurgiu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*