Ultimele Știri

Steaua dezamăgeşte la Kiev

Campioana României a avut o evoluţie ştearsă acasă la Dinamo Kiev, fapt ce s-a observat foarte bine în teren. Dinamo Kiev a început autoritar partida şi a dominat-o clar pe Steaua.

În minutul 5, Dinamo a avut prima ocazie, prin Kraveţ, însă răspunsul Stelei nu a întârziat să apară, iar Sânmărtean a tras puţin pe lângă poartă de la 25 de metri. Au urmat apoi 3 ocazii importante pentru trupa din Ucraina, dar Steaua a scăpat şi atunci ca prin urechile acului.

În minutul 30, Steaua a avut soarta partidei în mână, dar Chipciu a trimis în bară centrarea lui Keşeru. După această fază Steaua a dat semne de revenire, dar în minutul 40 Iarmolenko marchează din centrarea lui Belhanda.

Trupa din Ghencea a încercat să egaleze până la pauză, dar de prisos, scorul pauzei fiind 1-0.

Cea de-a doua repriză a fost mai echilibrată, ambele echipe atacând în mod constant poarta adversă, dar în minutul 66, acelaşi Iarmolenko trimite o minge cu capul în faţa porţii, de unde Kraveţ înscrie.

În minutul 82 Rusescu întră în locul lui Stanciu, care  se afla pe teren din minutul 67. Schimbarea s-a arătat a fi prolifică, pentru că în minutul 89 Rusescu marchează din centrarea cu călcâiul a lui Keşeru, în faţa porţii, dând astfel speranţe la un egal.

Dar ucrainienii nu au fost de acord cu asta, iar în minutul 93 marchează după o fază pornită dintr-un henţ.

Scorul se termină astfel 3-1, iar roş-albaştrii se întorc acasă cu un gust amar.

Dinamo Kiev: Rybka – Vida, Danilo, Dragovici – Ribalka, SidorchuGâlcăk – Iarmolenko, Belhanda, Lens – Kraveţ. Rezerve: Rudko, Khacheridi, Miguel Veloso, Gusev, Buyalisky, Kalitvintsev, Teodoroczyk. Antrenor: Serghei Rebrov

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sînmărtean – Chipciu, Iancu, Tănase – Keşeru. Rezerve: Cojocaru, Luchin, Filip, Stanciu, Breeveld, Neagu, Rusescu. Antrenor: Costel Gâlcă

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*