Ultimele Știri

Steaua demolată de Ceahlăul

Steaua a pierdut cu scorul de 0-1 primul meci din acest sezon

Steaua Bucureşti a fost învinsă în etapa a 5-a a Ligii 1 de către Ceahlăul Piatra-Neamţ cu 1-0, după un meci cu 2 eliminări în tabăra Stelei. Trupa din Ghencea a început meciul ca de obicei, cu un joc de posesie şi cu o dominare clară, însă spre final a început să îşi mai piardă din entuziasm, mai ales după accidentarea lui Arlauskis din minutul 37, fiind înlocuit de Florin Niţă.

Costel Gâlcă şi-a folosit ultimele două schimbări din startul reprizei secunde, însă acest lucru nu s-a văzut deloc în jocul roş-albaştrilor, nemţenii reuşind să marcheze în minutul 48.

mall_arena

După acest gol, Steaua nu a mai reuşit să-şi impună jocul, iar Ceahlăul s-a închis şi a protejat rezultatul. Stresul s-a acumulat în tabăra roş-albaştrilor, iar jucătorii au început să ia avertismente pe bandă rulantă de la centralul Lucian Rusandu, astfel în minutul 86 Lucian Filip vede cel de al doilea avertisment şi a fost eliminat. Filip a fost urmat mai apoi de Alexandru Chipciu, care vede şi el cel de al doilea avertisment pentru o simulare şi este eliminat.

Scor final 0-1, iar Steaua se află la prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Ceahlăul se află la cea de a doua victorie din acest sezon.

Urmăriţi mai jos conferinţa de presă a antrenorului Costel Gâlcă.

Steaua: Arlauskis (Niţă ’36) – Râpă, Luchin, Filip, Toşca – Neagu, Breeveld – Chipciu, Stanciu (Sânmărtean ’46), Pîrvulescu (Ad. Popa ’46) – Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea – Dumitraş, Marc, Cazan, Slavickas (Ţepeş ’58) – Popadiuc, Achim, Clonin, Chitoşcă – Ştefănescu (Lucas Garcia ’88), A. Pavel (Cîrjan ’82). Antrenor: Florin Marin

                      Conferința de presă Constantin Gâlcă

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*