Ultimele Știri

Steaua dă cu piciorul oportunității de a trece pe primul loc

După ce ASA a pierdut în ultima secundă meciul cu Gaz Metan Mediaș, a venit rândul Stelei să se împiedice de Concordia Chiajna, ratând astefel ocazia de a trece pe primul loc.

FCSB a început bine prima repriză, ratând câteva ocazii mari. Primul care a avut șansa să își treacă numele pe tabela de marcaj a fost Adi Popa, al cărui șut a fost blocat de Mușat, iar mai apoi Stanciu e găsit singur în careu de o centrare a lui Tănase, dar acesta reia cu capul pe lângă poartă.

Tănase a semnat cea mai mare ocazie a roș-albaștrilor din prima repriză, în minutul 20, când, în urma unui contraatac este găsit de Chipciu nemarcat la marginea careului, dar acesta nu prinde cadrul porții.

În minutul 30, Chipciu obține un penalty, după o intrare cu talpa a lui Dragarsky, iar Stanciu îi duce pe campioni la un punct în fața lui ASA, prilej pentru puținii fani veniți la stadion să strige „campionii, campionii”.

Concordia, impulsionată de golul primit, încearcă să revină în joc, iar în ultimul minut al primei reprize, Pena reia cu capul o lovitură de la colț executată de Adrian Cristea, însă Cojocaru respinge.

În minutul 52, Florea cade după un duel cu Guilherme la margina careului, iar arbitrul arată punctul cu var. Florea trage pe centrul porții, șutul fiind apărat de Cojocaru, dar Colțescu îl avertizează și cere repetarea penalty-ului, pe motiv că nu fluierase. De această dată, Boldrin execută și restabilește egalitatea.

La nici 10 minute de la marcarea golului, Colțescu fluieră un henț inexistent la Toșca, iar din lovitura liberă rezultată, Boldrin realizează dublă, spulberând visele roș-albaștrilor.

În minutul 70, Țucudean, abia introdus de Gâlcă, ratează o ocazie imensă, față în față cu portarul, șutând în piciorul lui. La doar 3 minute, Iancu redă speranțele campionilor printr-un gol de generic marcat din afara careului, la care portarul Concordiei devine spectator.

După marcarea golului egalizator, jucătorii Stelei s-au întrecut în ratări. Mai întăi Chipciu reia din careu pe lângă poartă, apoi este urmat de Iancu, care mai încearcă incă un șut din afara careului, fiind parat de un jucător al Concordiei.

Introdus în minutul 85, după o nouă operație care l-a ținut pe margine aproape o lună, Rusescu a încercat să aducă golul victoriei, dar fără succes. Mai întâi, în minutul 86, trece pe sub mingea centrată de Chipciu, iar 2 minute mai târziu este avertizat de Colțescu pentru simulare. Acesta semnează ultima și cea mai mare ocazie a roș-albaștrilor din a doua repriză, cu un șut în forță de la 30 de metri, oprit din drumul său către gol de către portarul ilfovenilor. Astfel scorul final rămâne 2-2, iar Steaua nu reușește decât să se apropie la un punct de contracandidata sa la titlu, ASA Târgu Mureș, care pierduse cu 1-0 meciul cu Gaz-Metan Mediaș.

Steaua: Cojocaru – Rîpă, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Chipciu. Rezerve: Fl. Niță, Luchin, G. Iancu, Rusescu, I. Neagu, Țucudean, R. Enceanu.

Antrenor: Gostel Gâlcă

Chiajna: Fl. Matache – Vagner, Bagarici, Dragarski, Mușat – Maftei – Serediuc, Ad. Cristea, Boldrin, D. Florea – Pena. Rezerve: M. Voicu, Raiciu, Fl. Purece, Ciobanu, Dr. Răducanu, Al. Stan, Fl. Ilie.

Antrenor: Marius Baciu

_MG_7986

_MG_7990

_MG_7994

_MG_7996

_MG_7997

_MG_8002

_MG_8004

_MG_8014

_MG_8015

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*