Ultimele Știri

Steaua, Chipciu, dar şi un retur infernal la Sofia

Spectacolul de la Steaua-Ludogoreţ (1-0) a fost unul încântător în multe momente ale partidei, iar până la urmă campioana României a învins prin golul lui Alex Chipciu (foto) din final şi a devenit oarecum  favorită la calificare.  Victoria a venit însă greu, după un meci foarte dificil.  Tot Chipciu a ratat un penalty în prima repriză, iar roş-albaştrii au avut destule şanse să tranşeze mai repede disputa.

Finalul partidei a adus însă cu o bucurie imensă printre cei 35.000 de stelişti de pe Naţional Arena care îşi vor favoriţii prezenţi încă o dată în grupele Champions League. Totul se va decide însă săptămâna viitoare la Sofia, acolo unde bulgarii vor da totul să întoarcă rezultatul. De data asta însă, Steaua a arătat un cu totul alt joc, mult mai apropiat de cerinţele fanilor. Iar după ce a marcat golul victoriei, Chipciu le-a bătut obrazul spectatorilor care l-au apostrofat până atunci. Va lipsi însă în retur, ceea ce reprezintă o pierdere grea pentru echipa lui Gâlcă.

Aşadar,  meciul săptămânii viitoare dintre Ludogoreţ şi Steaua se anunţă unul extrem de tensionat iar miza este una uriaşă. Totuşi, Steaua va pleca de la cabine cu scorul de 1-0 şi nu îşi permite în ruptul capului să rateze calificarea în grupele Champions League. Iar Gigi Becali nici atât, ţinând cont de milioanele care ar intra în contul clubului odată cu prezenţa în grupe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*