Ultimele Știri

Steaua are patronul, managerul și liderul galeriei la închisoare

După patronul Gigi Becali, managerul Mihai Stoica și liderul galeriei steliste, George Mustață, ajunge după gratii, fiind condamat definitiv, astăzi, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul în care a fost judecat alături de 41 de persoane pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional, violenţă şi şantaj.

Alți inculpati din acest dosar, precum Emil Mircea Baluș (zis „Mircea Nebunul”) sau Nicușor Dumitrescu (zis „Bibiloi”) au fost condamnați la 8 ani de detenție.

Totodata, mai mulți membri ai clanului „Sportivilor” au fost condamnați la câte 4 ani închisoare cu executare: Robert Florin Nică, Alexandru Dinu (zis „Alin Boxeorul” sau „Pitbull”), Radu Cristian Roșca, Daniel George Albu, Alecu Tudor (zis „Joe”), Florian Dragomir (zis „Papagalul”).

Restul inculpaților au primit pedepse de la 3 ani închisoare cu executare – la pedepse cu suspendare, iar în cazul a patru inculpați s-a dispus încetarea procesului penal.

Ancheta procurorilor DIICOT a început încă de acum 10 ani, iar în septembrie 2006 aceștia au fost trimiși în judecată pentru acuzații de tâlhărie, tentativă de omor, crimă organizată, șantaj, ultraj, ei fiind suspectați că au preluat în București afacerile ilegale ale clanului „Cămătaru”.

Gruparea a fost implicată, în perioada 2003 – 2006, în mai multe incidente violente în care s-a folosit și armament, victime fiind atât membri ai lumii interlope din capitală, care nu au înțeles să împartă cu inculpații zonele de influență, cât și alte persoane care desfășurau activități ce se intersectau sub o formă sau alta cu sfera lor de interese.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*