Ultimele Știri

Steaua a dezamăgit şi trebuie să joace altceva la Sofia

Steaua şi-a dezămăgit fanii printr-o prestaţie lamentabilă la meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul,  pierdut cu 0-1, iar repetiţia înaintea returului de la Sofia cu Ludogoreţ a fost una ratată. După eşecul roş-albaştrilor, bulgarii au început să o înţepe prin declaraţii pe Steaua înaintea partidei retur. Virgil Misidjan, mijlocaşul echipei bulgare, spune despre campioana României că nu e o echipă mare şi că Bulgaria poate avea o reprezentantă în grupele Ligii Campionilor. Iar golgheterul Hamza crede că : „Avem acelaşi nivel cu Steaua, nu cred că trebuie să-i surprindem, ci doar să jucăm bine”.

Aşadar, este clar că pe stelişti îi aşteaptă un adevărat infern miercuri seară pe arena din  Sofia. Despre calificarea în grupele Champions League putem vorbi numai în condiţiile în care  steliştii vor şterge cu buretele jocul ruşinos  de la partida cu Ceahlăul, iar fotbaliştii lui Gâlcă vor arăta cu totul altceva pe teren.

Mai sunt însă şi alte probleme înaintea duelului de la Sofia, pentru că antrenorul stelist Costel Gâlcă are mari probleme de lot. După Chipciu şi Tănase, poate lipsi la meciul de la Sofia şi Arlauskis , accidentat la meciul cu Ceahlăul. Iar dacă portarul lituanian nu va fi între buturi miercuri seară, partida va fi una şi mai grea pentru Steaua, asta e clar. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*