Ultimele Știri

Steagul Rusiei, în peluza stelistă

Un gest nechibzuit sau o atitudine prorusă prin afișarea steagului Federației Ruse la meciul dintre Steaua și Dinamo Kiev i-a remarcat pe puținii steliști prezenți la meciul din Europa League. Peluza Nord Steaua a avut în loc de steagul de gard, aseară, așezat drapelul Rusiei timp de câteva minute de la începutul partidei de pe Arena Națională, până când observatorul meciului i-a atenționat să-l elimine.

Neavând nici o legătură cu grupările echipelor din Rusia, gestul urât al suporterilor făcea aluzie la imixtiunile militare ale Rusiei în conflictul din estul Ucrainei, care are consecințe grave în regiunile din Donețk și Lugansk. 

1_20141211_4

La meciul dintre Serbia și Albania din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016, suporterii sârbi au plasat mesajul: „Glorie lui Putin”, iar de mai multe ori pe parcursul partidei au scandat numele liderului de la Kremlin.

229499_content

Desemenea, în peluzele echipelor din Belgrad s-a afișat steagul ”Republicii separatiste Donețk”. Susținerea agresiunii ruse sau exprimarea simpatiei față de Vladimir Putin se explică prin faptul că relațiile dintre Serbia și Rusia au fost dintotdeauna apropiate, iar originile slave se pare că nu se pot uita. 

3309255

1409996283-3332-serbskie-fanatyi-na-tribune-v-moskve

Totuși România cum poate susține Rusia, când poporul român a avut și are de suferit în continuare din cauza agresiunilor și politicii „ursului”?

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Steagul Rusiei, în peluza stelistă

  1. Stergeti mai poza de simbol ca nu coincide cu denumirea articolului, ce distorsionati si atitati minciuni.

  2. Romania asa a fost INVATATA:sa aleaga raul mai mic .Lupta e apriga intre capitalisti,globalizare,regionalizare,autonomie acapararea Moldovei (aderarea la UE),UE,SUA (prin DNA),DEZMEMBRAREA Romaniei (!!!) si mafia de dreapta,cu TOATE televiziunile oligarhilor ,pe de o parte,versus socialisti-nationalisti,unirea cu Moldova,iesirea din UE (si din NATO), neutralitate, si bune relatii de vecinatate,bazate pe respect si ajutor reciproc economic si militar cu Rusia.SINGURA solutie este sa schimbam TOATA clasa politica de tradatori si mafioti (nu avem o stanga REALA) ,sau sistemul cu totul !!! Capitalismul pe care se lupta SUA si Merkel ,pt. interesele si LA COMANDA stapanilor lumii, si-a dovedit esecul.OARE popoarele (roman si moldovean) unde sunt si de ce nu zic nimic,in aceste lupte murdare si inutile pentru exploatarea lor ???

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*