Ultimele Știri

Statul Islamic șochează din nou prin ultimele acte de barbarie

statul islamic

Islamiștii ISIS au devenit cunoscuți în toată lumea pentru barbariile de care dau dovadă. Jihadiștii inventează noi și noi metode de schingiuire și ucidere a celor găsiți vinovați pentru simplul fapt că sunt cetățeni străini, soldați ai statelor considerate inamice, dar și în rândurile propriilor oameni. 

Teroriștii l-au schingiut pe un cetățean, după ce acesta ar fi furat o motocicletă. Hoțului i-a fost tăiată mâna cu o bardă și totul a fost realizat în public pentru al da drept exemplu în fața cetățenilor.

Fotografiile arată cum doi „chirurgi” mascați despachetează o servietă care conține satâre de carne, bandaje și o bucată de lemn utilizată de obicei pentru tocarea legumelor în bucătărie.

2

Suspectul condamnat pentru furtul unei motociclete de o instanță judecătorească a Statului Islamic, este spălat și sterilizat pe mână, apoi a avut loc amputarea. 

Mâna suspectului a fost tăiată cu un satâr de un islamist în fața spectatorilor prezenți la scena abominabilă. Terifiantele imagini au fost apoi distribuite pe canalele de propagandă ale Statului Islamic și pe rețelele de socializare. În ultima perioadă foarte mulți tineri cad pradă propagandei jihadiștilor și merg să se alăture acestora.  O tânără din Marea Britanie care s-a alăturat islamiștilor a devenit sclavă sexuală și au apărut imagini din care reiese că a fost lăsată însărcinată de islamiști. 

3

5

4

7

Comentarii prin Facebook

8 Comentarii on Statul Islamic șochează din nou prin ultimele acte de barbarie

 1. Islamul este un stat religios, fundamentalist si cred ca ati vazut unde poate sa duca indoctrinarea. Asta vreti si aici in Romania cu orele de religie in scoli?

  • Vai de capul tau, au facut ortodocsii nostri asa ceva vreodata? stii ceva de legile lui Zamolxe, de legile lasate de Iisus Hristos??

  • BA,DA PROST ESTI!!!!!!!!!!NU CREDEAM CA IN SECOLUL 21,POATE EXISTA UN IDIOT ASA CA TINE,CARE SA FACA O ASA COMPARATIE!!!!!!!!PROSTANACULE,UNA ESTE CE INVATA COPIII LA ORA DE RELIGIE,SI ALTA ESTE CE FAC ACESTI DEMENTI,ASA CUM ESTI SI TU!!!!!!ESTI CEL MAI PROST OM PE CARE L AM INTALNIT PE FB!

 2. Serban Toni… esti un cretin! 😉
  Chiar nu iti dai seama ca oamenii fac asta pentru ca sunt fara Dumnezeu?

 3. ahhh nuuu vaiii….sincer…imi plac baietii astia daca ar schingiui tot ce inseamna politica din Bulgaria pana in USA…la vrac asa…si mai mult barbarism…adica pe bune….nu doar…vrajeli …mass media…si daca se poate si tiganii si cretinii semianalfabeti…just…as a bonus

 4. Ar fi bun lucrul asta si la noi pentru TIGANI !!Sau hotii de fier vechi !!

 5. Cine a creat Statul Islamic? De ce a aparut Statul Islamic? In ce context a aparut? Care sunt cauzele si care sunt motivele? In Statul Islamic este o justitie corecta si justa Hotului i se taie mana. Daca in Romania li s-ar fi taiat mainile celor care au jefuit tara, astazi am trai intr-o tara bogata, cu milioane de locuri de munca, in care toti romanii ar munci si ar trai in tara lor si nu ar fi sclavi pe meleaguri straine. Iar nivelul de trai din Romania ar fi la fel de ridicat ca in Elvetia, Norvegia, sau Luxemburg.

 6. Mă toni, cine îi fii tu, ia si te documentează frate despre religia ortodoxă , ca eşti bâta, habar n ai p c lume trăieşti. Ce treaba are religia si doctrina noastră ortodoxă cu prostiile si crimele jihadistilor. Ma , dak nu ştii , mai bine taci, ca te faci de râs.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*