Ultimele Știri

Statul Islamic ameninţă Occidentul cu „zile negre”, după ce a revendicat atentatele de la Bruxelles

ISIS

Statul Islamic a revendicat atacurile de marţi de la Bruxelles şi a ameninţat Occidentul cu „zile negre”, potrivit unui comunicat publicat de agenţia Amaq News, apropiată teroriştilor, citată de Russia Today.

„Promitem Alianţei cruciate împotriva Statului Islamic că va avea parte de zile negre în schimbul agresiunii împotriva Statului Islamic”, a avertizat gruparea jihadistă.

Anterior, susţinătorii Statului Islamic au salutat, pe reţelele de socializare actele teroriste.

“Statul Islamic vă va obliga să vă reevaluaţi calea de o mie de ori înainte să aveţi curajul de a ucide din nou musulmani şi să ştiţi că musulmanii au acum un stat care să îi apere”, a scris un susţinător al grupării pe Twitter.

În total, trei explozii s-au produs marţi în capitala Belgiei. Cel puţin 32 de oameni au murit, iar alte 230 de persoane au fost rănite în atacurile revendicate de gruparea Statul Islamic.

Presa belgiană a publicat o fotografie cu trei presupuşi terorişti care ar fi comis atentatele de pe aeroport. În poză se vede un bărbat cu haină albă şi pălărie, care ar fi încă în viaţă şi care este căutat de autorităţi.

Ceilalţi doi bărbaţi ar fi fost kamikaze şi au murit în momentul atentatelor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*