Ultimele Știri

SPP cumpăra mașini pentru demnitari în valoare de 4 milioane de euro

masini spp

Serviciul de Pază și Protecție dorește să achiziționeze mașin pentru demnitari în valoarea de circa 4 milioane de euro. SPP va cumpăra 128 de autoturisme, dintre care 8 din clasa superioară. Maşinile SPP trebuie să aibă o putere minimă de 450 de cai putere şi să prindă 100 de kilometri la oră în doar 5 secunde.

SPP investeşte în transportul demnitarilor, dar în special pentru maşini care vor însoţi coloanele oficiale. Este vorba despre maşini extrem de puternice, minim 450 de cai, trebuie să ajungă la 100 de km în 5 secunde şi să aibă şi dotările suplimentare necesare unor asemenea activităţi: girofar, stroboscop sau instalaţie de avertizare sonoră.

În caietul de sarcini se arată clar că SPP va investi aceşti bani pentru 8 maşini de clasă superioară, 30 de clasă medie, 10 maşini de oraş, 30 de autoturisme cu transmisie integrală şi 20 de autoturisme de teren.

Toate aceste maşini vor fi achiziţionate în trei etape, primele vor veni în luna mai, cel de-al doilea val de maşini va fi înregistrat în luna septembrie, iar ultimele autoturisme vor fi achiziţionate în ianuarie anul viitor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*