Ultimele Știri

Speranţele Lupilor Galbeni spulberate de Dinamo Zagreb

Petrolul Ploiești a pierdut clar, scor 3-1, partida tur de pe teren propriu cu Dinamo Zagreb în prima manșă a play-off-ului Euro League.
Susţinuţi din tribune de 15.000 de fani, ploieștenii au dominat în mare parte meciul, dar au fost răpuși de două goluri primite pe final.
Croaţii au deschis scorul în minutul 29 al partidei, în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Cop, după un henţ comis în careu de căpitanul Adrian Mutu. Găzarii ar fi putut egala în minutul 38, dar golul lui Toto Tamuz a fost anulat după un fault în atac al lui Mutu.

Petrolul a egalat în finalul primei reprize prin același Tamuz, care a trimis balonul în poartă la capătul unei superbe acţiuni în careul advers. În minutul 78 Mutu a fost aproape să-i aducă pe ploieșteni în avantaj, dar șutul său din interiorul careului a fost respins cu greu în corner de portarul Eduardo. La faza imediat urmatoare Dinamo Zagreb a facut 2-1 prin același Cop, care a înscris cu capul după centrarea lui Pinto de pe partea dreaptă.

Lovitura de graţie a fost dată în ultimul minut de prelungire când, pe un contraatac, Geraldo a faultat în postura de ultim apărător și a primit cartonasul rosu. Din lovitura liberă rezultată Machado a făcut 3-1, și spulberă sansele de calificare ale echipei noastre. Returul se joacă joia viitoare în Croaţia, iar, pentru calificare, Petrolul are nevoie să reediteze jocul perfect si rezultatul de la Plzen, nd a învins cu 4-1, petru a reuși calificarea în grupele Euro League, ceea ce ar însemna cea mai mare performantă din istoria clubului prahovean.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha- Alcenat, Geraldo, Gerson, Fanchone – De Lucas, Hoban – Priso, Mutu, Teixeira – Tamuz.

Dinamo Zagreb: Eduardo – Ivo Pinto, Simunovici, Simunici, Pivarici – Ademi, Brozovici – Soudani, Antolici, Wilson Eduardo – Cop

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*