Ultimele Știri

Şova şi cu domnul Rus, drumuri scurte ne-au adus!

Domnul Ioan Rus vrea să inaugureze 22 de km de autostrada, pe 15 noiembrie în ziua dinaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Bucata de 22 de km face parte din tronsonul Sibiu – Orăştie şi va fi se pare singura inaugurare de autostradă pentru anul 2014.

Deşi fostul ministru Şova promitea sute de km de autostradă, anul acesta vor fi construiţi şi inauguraţi doar 22, şi aceştia inauguraţi bineînţeles înainte de ziua alegerilor pentru a putea merge alegătorii la vot, cum spune domnul Rus.  Compania Naţională de Drumuri a alocat săptămâna trecută 43 de milioane de lei pentru terminarea lucrărilor, iar ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a mers personal pe şantier cu elicopterul pentru a se asigura că şoseaua va fi gata la timp. Celelalte trei tronsoane ale autostrăzii care leagă Sibiul de Orăștie au fost deschise circulației în decembrie 2013.

rus

Cum ne-am obişnuit, în România autostrăzile  se construiesc pe bucăţi, durează o veşnicie până putem circula măcar pe o bucată de 100 km, iar preţul de construcţie ne duce la ideea că aceste autostrăzi sunt poleite cu aur. Mai marii de la transporturi ne lasă cu ochii în soare de mai bine de 24 de ani şi ne promit la fiecare mandat autostrăzi şi drumuri pe hârtie, cam aşa arată România anului 2014.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*