Ultimele Știri

Soțul Alinei Bica este percheziționat de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT efectuează, la această oră, 14 percheziții în Făgăraș. Soțul Alinei Bica, fostei șefe DIICOT, este vizat în acest dosar. 

Trei firme din Făgăraș, care activează în domeniul construcțiilor s-au folosit de două firme fantomă din Alba și Cluj, pentru a comite infracțiuni. Procurorii au indicii privind săvârșirea unor infracțiuni de evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat.

Potrivit unor surse judiciare, liderul grupului infracțional, Dan Vasile, a fost denunțat de cunoscutul om de afaceri Ovidiu Tender. Dan Vasile și soțul Alinei Bica, Mircea Bica, ar fi primit mită pachetul majoritar de acțiuni al unei societăți de pe platforma industrială Nitramonia. Mircea Bica ar fi folosit circuitul evazionist pentru a scădea din facturi suma de 80.000 lei, acesta fiind și prejudiciul reținut în cazul lui. 

Unsprezece persoane vor fi aduse la audieri la sediul DIICOT Brașov, iar printre acestea se numără și Mircea Bica. 

În ultima declarație de avere depusă în anul 2014 de Alina Bica în calitate de șefă a DIICOT, Mircea Octavian Bica apare ca acționar unic la firma de consultanță SC Industrial Solutions SRL, de unde a obținut un venit de 83.500 lei, iar la Biosfera Fruct SRL apare ca angajat, cu un venit anual de 3.372 lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*