Ultimele Știri

Soţia lui Adriean Videanu audiată la DNA

Soţia lui Adriean Videanu, Mioriţa Videanu, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Ea va fi audiată în calitate de martor în dosarul pentru care soțul ei este anchetat.

Miorița Videanu s-a prezentat la DNA alături de avocatul soțului ei, Cristian Ene. Potrivit procurorilor, acesta va fi audiată în calitate de martor în dosarul în care este acuzat soțui ei, Adriean Videanu.

Adriean Videanu a fost eliberat din arest și pus sub control judiciar. El este anchetat în dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP, în care mai sunt acuzați fosta șefă DIICOT Alina Bica dar și Alin și Dorin Cocoș.

La sediul poliției, Adriean Videanu a stabilit zilele în care se va prezenta la sediul de care aparține. El nu are voie să își schimbe domiciliul în această perioadă dar nici să părăsească țara.

Mai mult, zilele trecute, Miorița Videanu, l-a vizitat pe fostul președinte, Traian Băsescu la reședința acestuia. Aceasta s-a dus încărcată cu plocoane. Eliberearea din arest a lui Adriean Videanu să fie oare concluzia întâlnirii dintre Miorița Videanu și Traian Băsescu?

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*