Ultimele Știri

Sorin Ovidiu Vântu a recunoscut acuzațiile aduse de DNA, în dosarul lui Bogdan Olteanu

Sorin Ovidiu Vântu a recunoscut acuzațiile aduse de DNA, în dosarul lui Bogdan Olteanu, urmând să fie condamnat prin procedură simplificată.

”În cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au încheiat în ceea ce mă privește. Voi fi condamnat prin procedură simplificată datorită recunoașterii și voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apăr pe Kovesi în afara bunului simț și a unei cunoașteri profunde a sistemului care funcționează în România.”, e mesajul lui SOV.

Potrivit DNA, în perioada iulie – noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu a solicitat şi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Ulterior, ca urmare a diligenţelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit, la data de 18 septembrie 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

În toamna anului 2008, Bogdan Olteanu a participat la alegerile parlamentare, urmărind obţinerea unui mandat de deputat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*