Ultimele Știri

Sorin Oprescu rămâne în arest preventiv

Oprescu arestat
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv, după ce Tribunalul București i-a respins vineri cererea de înlocuire a măsurii cu una mai ușoară. În sala de judecată, fostul edil a susţinut că are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Un medic cardiolog îl va consulta, vineri, în arestul preventiv. Avocaţii au cerut ca edilul suspendat să fie internat într-un spital de stat, dar solicitatea le-a fost respinsă. Între timp, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a început o anchetă, pentru a stabili dacă Oprescu beneficiază de tratamentul potrivit afecţiunilor sale.

Fostul primar al Capitalei se află în arest perventiv de aproape trei săptămâni. Procurorii DNA îl acuză că a luat un comision din contractractele atribuite de Primaria Generală.

Urmărirea penală în cazul său va fi finalizată repede, a spus joi seară, la un post de stiri, procurorul sef al DNA.

‘Din punct de vedere al Direcției Naționale Anticorupție nu este un dosar extraordinar de complex sau un dosar care să nu poată fi gestionat de procurorul de caz. Este un dosar în care sunt fapte clasice de corupție, procurorul de caz are suficientă experiență în a gestiona acest gen de infracțiuni. Cred că urmărirea penală pentru anumite infracțiuni va fi finalizată cât de repede, în funcție de cum poate fi administrat probatoriul’, a spus, joi seară, Laura Codruţa Kovesi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*