Ultimele Știri

Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru au cedat la Miami

Sorana Cîrstea

Două dintre cele cinci reprezentante ale României pe tabloul principal de simplu al turnuelui de la Miami au fost eliminate. Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru s-au oprit în primul tur al celui de-al doilea concurs de categorie Premier Mandatory al sezonului.

Ajunsă cu un wild card pe tabloul principal, Sorana Cîrstea (148 WTA) a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de la Miami, pe Terenul 2, de americanca de pe locul 66 WTA, Christina McHale, scorul de 5-7, 4-6, în doar o oră și 40 de minute.

A doua româncă care aevoluat astăzi la Miami a fost Alexandra Dulgheru, venită din calificări. Deși a avut un start bun de partidă, care a propulsat-o rapid la un 2-0 categoric pe tabelă, soarta meciului s-a înclinat după 84 de minute spre rusoaica Elena Vesnina (62 WTA), scorul fiind de 4-6, 2-6.

Cel mai probabil, mâine vor juca și celelalte fete ale noatre pe tărâmul american. A treia favorită a competiției de la Miami, Simona Halep va evolua împotriva câștigătoarei dintre Timea Babos și Nicole Vaidisova, Irina Begu contra Terezei Smitkova, iar Monica Niculescu va reedita meciul de la Indian Wells cu liderul mondial Serena Williams.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*