Ultimele Știri

Sondaj: Trei sferturi din bucureşteni sunt nemulţumiţi de clasa politică

toate-partidele-sunt-compromise

Trei sferturi dintre bucureşteni se declară nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actuala clasă politică, arată o cercetare sociologică realizată în perioada 2 – 15 iunie, de grupul de studii socio – comportamentale Avangarde.

Potrivit sondajului, doar 17% dintre locuitorii Capitalei se declară mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de clasa politică, în vreme ce 7% nu pot aprecia sau nu răspund pe această temă.

Preşedintele Klaus Iohannis conduce în topul încrederii bucureştenilor în politicieni cu 65%, urmat de Sorin Oprescu – 47%, Ecaterina Andronescu – 44%, Victor Ponta – 39%, Călin Popescu Tăriceanu – 38%, Monica Macovei – 28%, Ludovic Orban – 22%, Alina Gorghiu – 20%, Traian Băsescu – 17% şi Teodor Atanasiu – 14%.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.400 de persoane, de 18 ani şi peste, prin metoda faţă-în-faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a Bucureştiului, iar eroarea maximă tolerată este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de încredere de 95%.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*