Ultimele Știri

SOLIDARITATE: Pelerinaj la Ambasada Franței

Românii nu au uitat nici de această dată de vechea noastră prietenie cu poporul francez. La Ambasada Franței a fost expus doliul pentru a doua oară în acest an, iar cetățenii români vin să lase um mesaj în cartea de condoleanțe, să aprindă o lumânare şi să spună o rugăciune pentru cele 129 de suflete care s-au ridicat la cer.

Sute de oameni au trecut sâmbătă pe la Ambasada Franței pentru a aduce un ultim omagiu victimelor celui mai sângeros atentat terorist. În urma acestei tragedii şi-au pierdut viața 129 de oameni şi alți 352 au fost răniți, între care 99 sunt în stare critică şi gravă.

Doi cetățeni români au căzut sub o ploie de gloanțe într-un restaurant din centrul Parisului. Teroriştii nu țin cont de naționalitate, ei vor să ucidă cât mai mulți oameni pentru a-şi impune ideologia şi pentru a semăna teroare în rândul celor care li se opun. Cei doi români formau un cuplu şi aveau un copilaş de trei ani.

În aceste momente trebuie să fim solidari, să căutăm lucrurile care ne unesc nu cele care ne despart. Avem nevoie de unitate şi înțelegere. În această seară avem un concert de muzică rock în ceruri.

#colectiv #bataclan

FB_IMG_1447537736276

IMG_20151114_173804

FB_IMG_1447537698391

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*