Șoferul lui Onțanu s-a ales cu dosar penal din cauza neglijenței polițiștilor

sofer ontanu

Șoferul lui Neculai Onțanu s-a ales cu un dosar penal după ce a intrat cu mașina în curtea Arestului Central al Capitalei. Totuși din imaginile prezentate de media reiese că acestuia i-a fost deschisă ușa chiar de către polițiști. Pare oarecum ciudată decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 București a fost înregistrat astăzi,  28.03.2016, un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional, prev. de art. 225 Cod penal, și neglijență în serviciu, prev. de art. 298 Cod penal, infracţiuni pentru care a fost începută urmărirea penală cu privire la faptă.

Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti de către Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul aceleiaşi direcţii cu privire la faptul că, la data de 25 martie 2016, în jurul orelor 14:00, profitând de neatenția agenților de poliție aflați în serviciu în Punctul de control acces,  numitul M.L.Ș. a pătruns în curtea sediului instituției, cu un autoturism în care se afla inculpatul Onțanu Neculai, față de care Curtea de Apel București a emis, la aceeaşi dată, un mandat de arestare preventivă.

Cercetările sunt efectuate în cauză de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4 Bucureşti.”, se arată în comunicatul Ministerului Public. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *