Șoferul din Brăila care a ucis 5 oameni suferă de epilepsie și consumase DROGURI. Primele imagini cu autorul carnagiului

Şoferul care a provocat, luni, un accident soldat cu moartea a cinci persoane şi rănirea alteia ar fi consumat fie droguri, fie medicamente, prezenţa unor substanţe psihotrope fiind depistată în testul de urină făcut acestuia după accident în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, imediat după ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a unităţii medicale, tânărul care a provocat un accident soldat cu decesul a cinci persoane a fost supus mai multor teste, iar unul dintre acestea, respectiv cel de urină, ar fi ieşit pozitiv.

sofer 1

sofer 2

Testul ar indica, potrivit sursei citate, consumul unor substanţe cum ar fi  amfetamina/benzodiazepina/cannabis.

Neacşu a declarat că testul este unul calitativ, nu cantitativ, iar pentru a se şti exact ce a consumat bărbatul au fost trimise probe la Institutul Mina Minovici, din Bucureşti.

Aceeaşi sursă a precizat că testul pentru alcoolemie a ieşit negativ.

Conform reprezentantului Spitalului Judeţean Brăila, nu se poate şti deocamdată, cu exactitate, dacă şoferul consumase droguri sau medicamente.

Sursa citată a adăugat că bărbatul s-a prezentat, în 30 septembrie 2015, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, în urma unei convulsii, dar acesta nu se află în baza de date a spitalului ca fiind bolnav de epilepsie, fapt care nu exclude însă diagnosticul.

Pe de altă parte, imediat cum a ajuns la spital, şoferul le-ar fi spus medicilor că nu ştie că ar suferi de epilepsie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Jenel Şogor, accidentul s-a produs, luni dimineaţă, la ora 06:40.  Marius N., în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism Renault pe şoseaua Râmnicu – Sărat, în apropierea intersecţiei cu strada Comuna din Paris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în staţia de autobuz, lovind un grup de persoane.

În urma accidentului, cinci persoane, un bărbat şi patru femei, cu vârste cuprinse între 37 şi 52 de ani, din municipiul Brăila, şi-au pierdut viaţa, iar şoferul maşinii şi o altă femeie, de 47 de ani, din Brăila, care se afla în staţia de autobuz, au fost răniţi.

accident braila

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Jenel Şogor.

accident braila

Două dintre persoanele decedate erau soţ şi soţie şi se duceau la serviciu. Bărbatul în vârstă de 40 de ani şi femeia de 37 de ani aveau un copil de zece ani. 

accident braila

Cazul a intrat şi în atenţia inspectorilor de muncă din Brăila,în condiţiile în care bărbatul se ducea la serviciu în momentul în care a provocat tragedia şi este considerat accident de muncă.

accident braila

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *