Ultimele Știri

Șoareci în saloanele Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud. Un pacient a surpins imagini șocante – VIDEO

spital inchis

Un tânăr a postat pe o reţea de socializare o filmare în care a surprins un şoarece în salonul în care era internat, în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud. Directorul instituției a confirmat prezența rozătoarelor, declarând că rozătoarele se strecoară prin ușile spitalului.

Pacientul a surprins momentul în cadre a văzut șoarecele într-un dulap din salonul în care fusese internat. Acesta a postat, de asemenea, o fotografie cu o urechelniță pe patul său.

„Uite ce avem în spital. El este doar unul din cei 5 prinşi”, scrie tânărul în postarea în care a filmat un şoarece. Postarea în care apare o urechelniţă a intitulat-o: „Trezirea de dimineaţă la spital”.

„Am văzut că şoarecele vine lângă mine pentru că aveam pe noptieră pâine. Am rămas blocat. L-am filmat, după care a fugit pe holuri. Asistentele au văzut şi s-au închis în cameră”, a spus Mihai Ursu.

Directorul Spitalului, Vasile Vultur, a confirmat existenţa şoarecilor şi a declarat că instituţia se află într-o zonă în care trăiesc rozătoare.

”Spitalul nostru este amplasat într-un cadru natural foarte mare, cu parc imens şi toamna se mai întâmplă să intre câte un şoricel în incintă şi bolnavul probabil că l-a surprins unde nu trebuie. Noi avem din punctul acesta de vedere un plan de dezinsecţie pe care-l respectăm. Sunt capcane, tot ce trebuie. Avem materiale, tot ce este necesar pentru operaţiunile acestea. Spitalul e prevăzut cu terase ca bolnavii să poată ieşi pentru o gură de aer”, a spus Vasile Vultur.

Acesta s-a scuzat menționând că spitalul este amplasat într-o zonă expusă la rozătoare.

”Balcoanele sunt expuse către sud, către parc, fiind seceta aceasta mare, rozătoarele se trag către culcuş. Probabil au rămas uşi deschise pe la intrări în spital. E o clădire din 1924 care nu a fost renovată de foarte mult timp. Acum suntem într-un proces de renovare”, a adăugat Vasile Vultur.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*