Ultimele Știri

VIDEO: Soacra de 670 de milioane de euro a sosit la audieri la DNA

flavia

Flavia Ciocodei soacra fostului trezorier al Partidului Național Liberal Vlad Moisescu a sosit cu puțin timp în urmă la audieri la DNA Ploiești. 

Flavia Ciocodei a devenit peste noapte cea mai bogată soacră din România în urma descoperii unui contract de împrumut în valoare de 670 de milioane de euro. 

Flavia Ciocodei locuieşte în sectorul 4, într-un bloc de locuinţe ridicat în anii ’70 și este cunoscută ca o femeie cu probleme financiare. Aceasta a fost surprinsă de reporterii Digi24 care i-au pus mai multe întrebări despre contractul de 670 de milioane de euro. Femeia a evitat să răspundă întrebărilor reporterilor și se observă foarte clar că bătrâna a fost folosită de soții Moisescu pentru a masca mita de la Primăria Sectorului 1. 

Pff…Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât!”, a excalamat soacra lui Vlad Moisescu. 

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Andrei Chiliman şi a celorlalţi acuzaţi din dosar. Anchetatorii au evaluat prejudiciul la suma de 670 de milioane de euro, potrivit unor surse juridice. Atât ar fi luat acuzaţii, prin aplicarea a 10% din valoarea fiecărui contract.

Procurorii au descoperit în timpul descinderilor de săptămâna trecută un act prin care soacra lui Vlad Moisescu o împrumuta pe soţia acestuia cu suma de 670 de milioane de euro. Tranzacţia a fost semnată şi înregistrată la notariat. Anchetatorii vor să afle detalii despre această tranzacţie şi spun că valoarea prejudiciului ar putea creşte în continuare.

„La percheziția efectuată la domiciliul lui Moisescu a fost găsit un contract considerat fictiv prin care soacra acestuia o împrumuta pe fiica ei (soția lui Moisescu — n.r.) cu suma de 670 milioane de euro.”, au declarat sursele judiciare.

Vlad Moisescu a declarat la ieșirea de la audieri că documentul descoperit de procurorii DNA este un înscris sub semnătură privată și nu are nicio legătură cu primăria Sectorului 1.

”Este o eroare materială”, a spus Vlad Moiescu, zâmbind, despre contractul în valoare de 670 de milioane de euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*