Situație critică la cel mai mare spital din Brașov! Medicii nu mai pot efectua operații

  • Nicoleta Ungureanu
  • 12 iulie 2016
  • Local

La Spitalul Clinic Județean de Urgență, cea mai mare unitate spitalicească din județul Brașov, nu se mai efectuează operații încă de vineri, medicii rămânând fără medicamentele necesare pentru anstezii.

Conform managerului spitalului, dr. Daniela Neculoiu, doctorii așteaptă primirea medicamentelor necesare, pentru a putea reîncepe operațiile.

„Deocamdată nu vă pot spune despre câte operații este vorba. Gândiți-vă că avem trei secții de chirurgie în spital fiecare cu alte câteva compartimente. Am făcut comenzi pentru aceste medicamente din lunile aprilie, respectiv iunie, dar deocamdată așteptăm. Sperăm să primim în următoarele zile pentru a putea opera pacienții. Zilnic vorbesc cu furnizorii, dar deja unii nu îmi mai răspund la telefon”, a afirmat managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Adrian Gabor, a fost contactat pentru a discuta despre această situație și a declarat că spitalul va primi medicamentele până joi, atunci când vor putea fi reluate operațiile.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *