Situația celor de la Samsung pe piața din China ar putea să se înrăutățească

samsung

În ultimii ani, din cauza companiilor chinezești din ce în ce mai competitive, Samsung a avut probleme mari pe cea mai mare piață a lumii. Producătorul coreean nu a ascuns acest lucru, oficiali din cadrul companiei susținând că telefoanele sale low-end și mid-range nu se mai vând la fel de bine ca înainte.

De fapt, cota de piață a coreenilor ar fi scăzut atât de mult în ultima perioadă, încât aceștia nu se mai regăsesc printre primii cinci producători de smartphone-uri din China. Huawei ocupă în continuare primul loc, cu o cotă de piață de 15,2%, după ce a detronat în urmă cu mai multă vreme Xiaomi, aceasta din urmă având acum o cotă de 14,8%. Astfel, Samsung s-ar afla pe poziția șasea.

Iar situația ar putea chiar să se înrăutățească în curând, în cazul în care ZTE are de gând să lanseze telefonul despre care se zvonește acum. ZTE Axon 7 a fost descoperit de către jurnaliștii de la VentureBeat pe site-ul chinezesc TENAA și include o serie de specificații demne de flagship-urile din ziua de azi.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *