Ultimele Știri

Sinuzita – Tratamente naturiste cu efect garantat

Inflamarea sinusurilor deține numeroase cauze precum alergenii din aer, iritanții dietetici, inflamația mucoasei intranazale și polipoza nazală.

Această inflamație poate fi tratată cu antibiotice, steroizi, antiinflamatori, uneori ajungându-se și la operație, dar cel mai indicat ar fi tratarea cu remedii naturiste.

Printre remediile naturiste oferite de diete-sanatoase.ro ce ameliorează simptomele sau le tratează regăsim:

1. Semințele de grapefruit

Se macină aceste semințe, se lasă la uscat pentru a deveni o pulbere fină. Se administrează în amestec cu apa, ca un spray nazal, pentru a elimina mucusul și a preveni contaminarea în acea porțiune a corpului cu bacterii.

Toate alimentele ce conțin vitamina C, în special citricele (portocalele, grapefruitul, mandarinele, clementinele, lămâile, lime etc.) ajută la rezistența împotriva infecțiilor și îmbunătățește starea generală de sănătate.

2. Rădăcinile de turmeric/ginger

Rădăcinile de ginger conțin curcumină, ce este un antiinflamator natural, chiar un antioxidant. În amestec cu rădăcinile de turmeric, preparate sub formă de ceai, această combinație ne ajută în înlăturarea mucusului și în atenuarea durerilor sinusurilor.

3. Oțetul de mere

Acesta ajută la eliminarea mucusului și a durerii sinusurilor. Mai apoi va lupta împotriva infecțiilor din organismul tău.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*