Ultimele Știri

Sindicaliștii din Sănătate amenință cu greva generală dacă situația sectorului sanitar nu va fi reglementată

Protest sindicalisti sanatate

Federația SANITAS din România va organiza, în perioada 9 -13 aprilie 2016, adunări publice în fața Ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor Publice, amenințând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităților nu vor soluționate, informează un comunicat al Federației SANITAS.

Totodată, Federația va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sănătății reprezintă în continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confruntă sistemul sanitar.

„SANITAS este deschisă Ia dialog și negocieri cu acele instituții ale statului care înțeleg importanța apariției unei ordonanțe de urgență care să elimine inechitățile și discriminările salariile din sistemul sanitar și sistemul de asistență socială, ordonanță care să se raporteze la situațiile concrete și reale ale sistemului, așa cum au fost ele prezentate de federație la toate negocierile care s-au desfășurat până acum. SANITAS va continua pichetările instituțiilor guvernamentale ale țării până când toate solicitările înaintate guvernanților vor fi rezolvate”, se arată în comunicat.

Federația SANITAS din România atrage atenția Guvernului României că situația în care se află sectorul sanitar trebuie reglementată, iar lipsa de răspuns va fi amendată cu grevă generală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*