Ultimele Știri

Simona Halep va renunța să joace pentru România la Fed Cup

Simona Halep la Fed Cup

Din cauza programului încărcat, Simona Halep a decis să nu joace pentru România în meciul de Fed Cup împotriva echipei Canadei, din barajul pentru accederea în Grupa Mondială.

Deși la nivel declarativ a treia jucătoare a lumii susține că încă se gândește la posibilitatea de a juca, surse din conducerea Federației Române de Tenis au dezvăluit că decizia a fost luată deja de Halep.

„Nu știu încă dacă voi juca la Fed Cup, mai am timp până pe 8 să decid. Este o perioadă grea, sunt foarte obosită după atâtea meciuri. Nu știu ce voi decide”, a spus Halep după eliminarea de la Miami.

Simona acuză o stare accentuată de oboseală după debutul exploziv de sezon 2015 și vrea să se refacă înainte de a începe sezonul de zgură.

Programul complet al Simonei:

  • 18-19 aprilie – Fed Cup
  • 20-26 aprilie – Stuttgart (turul II, 1 punct)
  • 1-10 mai – Madrid (finală, 650 puncte)
  • 11-17 mai – Roma (turul III, 105 puncte)
  • 19 mai-7 iunie – Roland Garros (finală, 1300 puncte)

În aceste condiții, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecșor, va fi nevoită să apeleze la Andreea Mitu, locul 107 în clasamentul mondial.

Echipa de Fed Cup a României va fi anunțată în data de 8 aprilie, cu 10 zile înaintea play-off-ului pentru Grupa Mondială.

Partida este programata pe 18 aprilie la Montreal, iar echipa, cel mai probabil va fi alcătuită din Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*