Ultimele Știri

Simona Halep va rămâne pe locul 3 WTA

Simona Halep la Wimbledon 2015

Simona Halep va rămâne pe podiumul mondial al tenisului feminin, chiar dacă a fost eliminată prematur de la Wimbledon.

Semifinalista ediţiei trecute a Grand Slam-ului londonez a fost eliminată încă din primul tur de Jane Cepelova, însă Simona se va menţine pe locul 3 în clasamentul WTA datorită rezultatelor celorlalte jucătoare. Astfel, principalele adversare care o puteau depăşi pe Halep în clasament au fost eliminate de la Wimbledon, deţinătoarea trofeului Petra Kvitova a pierdut în turul trei, iar Caroline Wozniacki şi Lucie Safarova s-au oprit în faza optimilor de finală.

Românca se menţine pe podiumul mondial graţie punctelor acumulate în primele trei luni, când a câştigat trofeele de la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells.

La revenirea în ţară, Simona Halep şi-a anunţat deja participarea la Fed Cup din lune februarie, când România va înfrunta Cehia.

Bineînțeles că voi juca la meciul cu Cehia. Mereu cînd mă simt bine fizic și programul îmi permite joc la Fed Cup. Aștept cu nerăbdare meciul și sper să fac două puncte pentru România. Cehia are jucătoare cu experiență și a câștigat de multe ori competiția. Va fi greu, dar și noi avem o echipă foarte bună”, declarat Simona Halep.

Românca a vorbit despre problemele din ultima vreme și ce va face în continuare.

Nu sunt deloc jos, din punct de vedere al mentalului. Sunt bine și aștept să iau o pauză pentru a îmi reveni cât mai repede. Voi face pauză de la tenis și nu voi juca deloc. Voi face doar pregătire fizică. După aceea o să mă remontez și voi merge la turneele din America”, a adăugat românca.

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris și m-ați încurajat în ultima perioadă.Vreau să vă mulțumesc și…

Posted by Simona Halep on mardi 7 juillet 2015

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*