Ultimele Știri

Simona Halep va juca primul meci din confruntarea cu Spania în Fed Cup

fed cup romania spania galati

România și Spania se vor întâlni sâmbătă și duminică în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Primul meci de la Galați, conform tragerii la sorți, se va disputa între Simona Halep și Silvia Soler-Espinosa, după care va urma meciul dintre Irina Begu și Garbine Muguruza.

S-a stabilit ordinea jucării meciurilor dintre echipele feminine de tenis ale României şi Spaniei, astfel că Simona Halep va debuta țara noastră împotriva ibericei Soler Espinosa de pe locul 67 în ierarhia mondială. După o pauză de 20 de minute Irina Begu o va întâlni pe cea mai bună jucătoare a lor, Garbine Muguruza, de pe 24 locul WTA. Dacă Halep și Espinosa se vor confrunta pentru prima dată, Begu a jucat o singură dată contra ibericei în vârstă de 21 de ani, acum 3 ani, când a pierdut meciul din sferturile Open-ului bucureștean.

Tabelul de joc:

Sâmbătă
Simona Halep – Soler Espinosa, ora 13:00
Irina Begu – Garbine Muguruza

Duminică
Simona Halep – Garbine Muguruza, ora 12:00
Soler Espinosa – Irina Begu

Dublu: Alexandra Dulgheru / Monica Niculescu –  Anabel Medina Garrigues / Lara Arruabarrena

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*