Ultimele Știri

Simona Halep succede în semifinale la Roma fără probleme create de Alexandra Dulgheru

Simona Halep la turneul de la Roma

Confruntarea zilei pentru români a ales-o învingătoare de Simona Halep, cea care a defilat în mai puțin de o oră spre semifinala turneului de la Roma, scor 6-1, 6-0.

Simona Halep și Alexandra Dulgheru au disputat rapid duelul românesc din capitala Italiei, constănțeanca reușind să se impună prin agresivitatea și forța pe care a manifestat-o, alimentată de precizia mingilor aruncate în partea de teren a bucureștencei.

Lupta care se anunța a fi acerbă între cele două românce, a avut un ritm formidabil, însă a trecut cu viteza unui meteor. Simona a pulsat din primele miute ale partidei, iar Alexandra, deși a alergat intens de partea cealaltă a fileului, a fost imprecisă și măcinată de erorile pe serviciu propriu.

În setul al doilea, Halep a mizat pe aceeași tactică rapidă și ofensivă de joc, pe care vizibil a dezavantajat-o pe Dulgheru. Spiritul de luptă cu care ne-a obișnuit bucureșteanca s-a manifestat fugitiv abia spre game-ul 11, când a avut șansă de rebreak, însă Simona i-a spulberat revenirea în joc cu un as, iar scorul de 6-1, 6-0 era inevitabil în duelul tricoloarelor.


Datorită acestei victorii, Simona Halep a acces prima în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, unde se va confrunta cu învingătoarea meciului dintre Petra Kvitova, câștigătoarea turneului de la Madrid și Carla Suarez Navarro, experta suprafeței de zgură.

Prezența în sferturile de finală a competiției italiene o va aduce pe Alexandra Dulgheru printre capii de serie de la Roland Garros, odată ce se va situa în Top 50 WTA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*