Simona Halep: Sper să câştig ambele meciuri de la FedCup. Sunt motivată să intru pe teren şi să lupt

  • Adrian Marinescu
  • 13 aprilie 2016
  • Sport
Simona Halep

Echipa de tenis feminin a României se pregătește de meciul cu Germania în Fed Cup la Cluj Napoca. Fetele noastre au moralul ridicat, susține căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor, cea care va anunța și jucătoarele pentru meciurile de simplu.

„Pe fete le simt foarte bine, atmosfera e foarte bună, totul se desfăşoară conform planului. Avem două fete în plus faţă de partida cu Cehia, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, fiecare jucătoare aduce un plus echipei. Vineri vom anunţa care vor fi jucătoarele de la simplu. Jucătoarea Germaniei, Angelique Kerber, va juca bine, este o jucătoare periculoasă”, a spus Tecşor.

Simona Halep porneşte cu un avantaj împotriva nemţoaicelor. Pe Andrea Petkovic o conduce cu 5-1 în meciurile directe, iar pe Kerber cu 3-0.

„Am jucat câteva meciuri în SUA, sunt mult mai încrezătoare, sunt mai motivată să intru pe teren şi să lupt, să câştig meciul. Sper să câştig ambele meciuri, să fie mai bine decât cu Cehia, va fi o partidă dificilă, vom face ceva bine. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferită, am un avantaj că am câştigat cu Kerber şi Petkovici de multe ori, sper să fie bine şi de această dată”, a spus Halep.

Din echipa de tenis a României mai fac parte Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru.

Meciurile din FedCup dintre echipele României şi Germaniei se vor disputa sâmbătă şi duminică, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *