Ultimele Știri

Simona Halep și Ilie Năstase vor juca împreună în scop caritabil

Cea mai bună jucătoare de tenis din România şi cel mai bun tenismen român din istorie vor juca astăzi, de la ora 16:00, într-un meci demonstrativ de tenis, pentru a aduna fonduri în scopuri caritabile.

Partida dintre Simona Halep și Ilie Năstase este posibilă datorită unei companii care a oferit deja 5.000 de euro pentru a premia cei mai buni copii din cadrul primei ediţii a Balului Nataţiei. Meciul savuros de la baza Stejarii, deţinută de Ion Ţiriac, va putea fi urmărit și de spectatori, care vor putea dona şi ei.

Cei doi campioni vor juca al doilea meci demonstrativ din acest an, după schimbul de mingi din luna iulie, când Simona şi Ilie au fost urmăriți de privirile a sute de turişti la Buşteni.

halep-la-busteni

A treia jucătoare a lumii este angrenată în mai multe acțiuni caritabile și de promovare a sportului alb în perioada sa de vacanță, astfel săptămâna trecută Simona alături de Horia Tecău le-a oferit câteva lecții de tenis celor 350 de copii prezenți la Kids’ Day.

Simona Halep și Horia Tecău

Simona Halep

Primul turneu la care va participa Halep de sezonul viitor va fi cel de la Shenzhen, care debutează pe 5 ianuarie, după care va pleca în Australia pentru a participa la primul turneu de Mare Șlem al anului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*