Ultimele Știri

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

Simona Halep s-a retras înainte de primul meci jucat în cadrul turneului de la Sydney din cauza unor probleme stomacale apărute încă din China. 

Simona Halep ar fi trebuit să joace în această dimineaţă împotriva cehoaicei Karolina Pliskov (22 WTA), dar a decis să se retragă din cauza unei gastroenterite.

„În timpul turneului din China am avut probleme cu stomacul, m-am simţit rău şi înainte de finală. Nu m-am antrenat timp de 3 zile, am aşteptat pînă astăzi să văd dacă pot juca iar, dar nu mă simt în stare. Un astfel de turneu e dificil şi am decis să mă retrag din cauza problemelor”, a declarat pentru site-ul oficial al WTA, Simona Halep.

Totuși participarea româncei în cadrul turneului de Mare Șlem, Australian Open, nu este pusă în pericol.

„Nu ştii niciodată ce va fi cînd e vorba de probleme cu stomacul, dar sper ca în două, trei zile să fiu aptă să joc iar. Acum am nevoie de să mă recuperez, apoi mă voi gîndi la meciuri”, a zis Halep.

Simona Halep nu este singura care a abandonat turneul dotat cu premii de 731.000 de dolari, fosta număr unu mondial, Caroline Wozniacki, fiind nevoită să se retragă din cauza unor dureri la încheietura mâinii stângi din timpul partidei de debut d la Sydney. 

Australian Opem va debuta de săptămâna viitoare, iar a treia jucătoare a lumii trebuie să ajungă cel puțin până în sferturi, pentru a-și putea păstra punctele acumulate anul precedent.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*