Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Montreal

  • Nicoleta Ungureanu
  • 29 iulie 2016
  • Sport

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat, joi, scor 6-3, 6-3, meciul disputat cu Karolina Pliskova din Cehia (17 WTA), la turneul de categorie Premier Five de la Montreal (Canada), conform Mediafax.

Simona Halep, care ocupă locul 5 în clasamentul mondial WTA,  va încasa pentru calificare un cec în valoare de 57,690 de dolari şi 190 de puncte WTA.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi opt minute. Primul set al confruntării a durat doar 35 de minute, fiind controlat de la un capăt la altul de Simona Halep. Sportiva de 24 de ani a reuşit un break în debutul setului şi a condus, la un moment dat, cu 3-0. Pliskova a dat semne de revenire şi s-a apropiat la un singur game, dar Halep a replicat imediat cu un nou break. S-a făcut 5-2, iar după un serviciu bun al sportivei din Cehia, Simona a servit şi a câştigat setul, scor 6-3.

Setul secund s-a dovedit a fi mult mai echilibrat în prima parte. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la scorul de 2-2, când Simona Halep a reuşit să câştige contra serviciului. Distanţa de două game-uri a fost menţinută până în ultimul game, când jucătoarea din Constanţa a servit pentru câştigarea setului. Aşa s-a şi întâmplat. Simona şi-a trecut în cont şi setul secund, scor 6-3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei din Montreal, conform Mediafax.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *