Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open

  • Nicoleta Ungureanu
  • 5 septembrie 2016
  • Sport
simona halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (locul 5 în clasamentul WTA) a câştigat, luni,  meciul disputat cu Carla Saurez Navarro din Spania, în optimile turneului de Mare Şlem de la US Open.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 38 de minute. Halep a început foarte bine primul set şi a condus cu 3-0, după două break-uri. La scorul de 4-1, sportiva din Constanţa şi-a pierdut serviciul, dar a revenit imediat şi a făcut rebreak. În final, Simona s-a impus, scor 6-2.

Actul secund a început la fel de bine pentru Halep, care a reuşit să câştige contra serviciului în game-ul trei, la scorul de 1-1, dar a fost egalată imediat de Suarez Navarro. Halep a ajuns rapid la 5-3, însă, după o pauză de vestiar a sportivei din Spania, a pierdut avantajul. A reuşit un break la scorul de 5-5 şi a luat din nou avantaj, urmând la serviciu. În final, jucătoarea de 24 de ani a câştigat şi setul doi, scor 7-5, conform Mediafax.

Turneul este dotat cu premii totale în valoare de 22,102,700 de dolari. Pentru calificarea în sferturile de finală, Halep va încasa un cec în valoare de 450,000 de dolari şi 430 de puncte WTA.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *