Ultimele Știri

Simona Halep s-a calificat în sferturi la US Open

HALEP

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale US Open, după ce a învins-o, luni, cu scorul de 6-7 (6), 7-5, 6-2, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24, relatează Mediafax.

Partida a durat două ore şi 38 de minute.În faza următoare, Halep va evolua cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20. Simona Halep a afirmat că a luptat pentru fiecare minge și este extrem de fericită că a ajuns în sferturile de la US Open.

 „Am avut de muncit serios, a jucat incredibil, a fost un meci de mare luptă, am luat pentru fiecare minge, dar e plăcut să fiu în sferturi. La un moment dat am fost puţin îngrijorată din cauza accidentării de la coapsă, dar ştiam că nu trebuia să renunţ. M-a durut, dar am ştiut că trebuie să rămân concentrată. Mă simt destul de încrezătorae pentru a câştiga meciuri importante. Nu e uşor să joci pe această căldură, dar e bine că am câştigat”, a declarat Halep, la Eurosport.

Simona+Halep+2015+Open+Day+8+pkaSWDUDVYLl

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*