Ultimele Știri

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Shenzhen

Simona Halep a învins-o categoric în turul secund al turneului de la Shenzhen pe tânăra tenismenă Natalia Vikhlyantseva (588 WTA), scorul fiind de dublu 6-2.

Simona Halep a obținut o victorie lejeră, astăzi, în optimile turneului de la Shenzhen, în fața neexperimentatei Natalia Vikhlyantseva, scorul final de 6-2, 6-2 stabilindu-se după numai o oră de joc.

Puștoaica din Rusia s-a văzut dominată de Simona încă din debutul partidei, când a treia jucătoare a lumii a realizat două break-uri consecutive și a rezolvat victoria din primul set în doar 29 de minute. Noua Șarapova nu a avut forța de a riposta nici în al doilea set, principala favorită a competiției chineze impunându-se cu trei break-uri consecutive.

Viitoarea adversară a Simonei din sferturile turneului dotat cu premii în valoare de 500.000 dolari este sârboaica Aleksandra Krunici (84 WTA), care a învins-o pe Anna Schmiedlova, scor 3-6, 7-6, 6-1.

În cadrul zilei de ieri, Simona Halep a fost invitata petrecerii de debut a turneului de la Shenzhen, unde s-a prezentat mai elegantă ca niciodată.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*