Ultimele Știri

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat sâmbătă dimineaţă în semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, în două seturi, scor 7-5, 6-1.

Meciul dintre Simona Halep şi Agnieszka Radwanska a fost amânat pentru o oră din cauza ploii, iar sportiva din România a avut un început de joc extrem de slab, fiind condusă cu 4-0. Şi-a revenit însă incredibil şi a câştigat 5 game-uri consecutive. Chiar dacă sportiva din Polonia a întrerupt seria bună a româncei, egalând la 5, Simona Halep a închis primul set cu o scurta la fileu.

În setul al doilea Radwanska nu a mai fost capabilă să ţină ritmul cu Halep. De la 0-4, Simona Halep a reuşit performanţa de a câştiga 13 din următoarele 15 game-uri şi s-a impus în final cu 6-1.

Simona Halep se va duela pentru un loc în finală cu Angelique Kerber, din Germania, locul 2 WTA, meciul fiind programat sâmbătă seară, după ora 21:30.

Va fi a doua semifinală pe care Halep o va juca cu Kerber într-un interval de trei săptămâni, românca învingând-o pe nemţoaică la Montreal,în trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*